Wanted bliver kastrat i marts 2009, og han skal til Fyn og bo hos en dejlig familie, med birma i forvejen samt 2 hunde. Han får 4000 m2 have at boltre sig i, og det skønneste bondehus. Tak til Line og familie for at ville give skønne mega Wanted et dejligt hjem.

Import fra Sverige

Chokolademasket - sbi b
Født den 25/6-2006

Blodtype A

Wanted's forældre/parents

     

Billede kommer senere

 

 

 

Billede kommer senere

 

 

Stoneridge Quarterback Kattapulten's Signe Tillisch
 

Wanted's stamtavle /  Pedigree

 

Wanted som 1½ år gammel - han er megastor med en lækker lækker fyldig pels, som ikke kræver pelspleje. Han vejer som 16 måneder gammel 5,5 kg. Fik sit 3. kuld 1.december og har et gennemsnits kuld på 3.7 killinger pr. kuld

 

Livsnyderen Wanted - han er her lige blevet 1 år på billederne og allerede far til 2 skønne kuld. Con Meo' s K og L-kuld fra 2007 - se dem under "killinger".

 

Wanted 7 mdr. gammel og 4,8 kg stor chokolademasket bamse

 

Wanted til Best in show i Grömitz, Tyskland. 7 mdr. gammel og en megakat. Han vandt kun nomineringen, men for mig er han stadig den bedste!!

 

Wanted 6 mdr gammel og 4,2 kg stor dovendyr

 

 

 

 

 

   

Stoneridge Wanted Dead or Alive som 4½ måned gammel.

Fotografen kom forbi og så blev Wanted foreviget.

 

Wanted som 4 mdr. gammel og 3 kg stor

 

 

Tusind tak til Madeleine og Håkan for den skønne MegaBaby. Tak for tilliden ved salg af en fertil hankat til os. Vi lover at passe godt på ham og linierne. Det er dejligt at I selv har set hvordan han skal bo i fremtiden. Tusind tak for et godt venskab - I er nogle utrolig behagelige mennesker at være sammen med, og John og jeg glæder os allerede til næste gang vi ses.

Besøgstællersiden 1. november 06