Import fra Norge

Bruntabbymasket - sbi n21
Født den 1/7-2004

Blodtype A

Danilo's forældre/parents

CH Målargården's Unique Amore Mio, sbi n21 Adriexi's Xandra, sbi g
Dagen er kommet hvor skønne Danilo skal være kastrat. Han har givet os og andre opdrættere nogle utrolig skønne og sund killinger. Han kunne såment godt bliver boende her, for han er en super skøn hankat, og kan med alle vores katte. MEN jeg har måtte sande, at vi altså desværre ikke kan have birmaopdræt, hvor alle kattene er kastrater. Vi har faktisk flere kastrater end fertile - og det er ikke det bedste hjem for Danilo i så stor en flok.

Derfor søger vi et permanent hjem til ham med andre dyr. Meget gerne en anden eller flere skønne katte. Vi har ikke noget imod, at han bliver udekat, såfremt det er et sikkert sted han skal være ude - men helst foretrækker vi en stor dejlig løbegård væk fra alle farer.

Skriv eller ring til os for nærmere oplysninger om vores bamsemand

- Stamtavle/Pedigree

Billeder af Danilos killinger

Min drøm er gået i opfyldelse - endnu en smuk kat. Og så min ynglingsfarve, bruntabby. Danilo er af en meget spændende afstamning og han passer perfekt til alle vores piger.

Tak til Gro og familie for denne pragtfulde dreng. Bedre temperament findes ikke. Tak for tilliden til, at jeg kunne få lov til at eje en Prins fra Norge.

Danilo som 2½ år gammel - og allerede far til flere utrolig skønne og ikke mindst smukke killinger.
 
Danilo som 17 mdr gammel - han er nu virkelig ved at tage form som en hankat
 
Deci Delas' Dansing Danilo - som 15 mdr gammel
 
Danilo som 10 mdr. gammel
   
Dejlige Danilo som 7 mdr. gammel
   

Danilo som 7 mdr gammel
   

Danilo som 8 uger gammel.

Besøgstæller