Brunmasket - sbi n
Født den 5/5-2007

Blodtype A

Kaklua's forældre/parents

Con Meo's Columbine - sbi n Stoneridge Wanted Dead or Alive, sbi b
 
Con Meo's Kahlua, til daglig Turbo, søger et godt, stabilt hjem med masser af kærlighed og ansvarsfølelse.
Hun er super dejlig, og kærlig kat og sælges kun til hjem med hund eller kat.
Hun er lige blevet 4 år, og er sund og rask

** et hjem med løbegård, eller udemuligheder vil være at foretrække samt andre dyr, enten hund eller kat **

Med hende følger:

Fifé stamtavle * Vaccinepapir* gældende vaccine * Sundhedsattest * sterilisation * Chip * Registrering i Dansk katteregister * mad til den første tid * Billeder * evig support til ny ejer * mv*

Hun sælges ene og alene pga. pladsmangel, og fordi hun er en ung kat, som fortjener et liv med fuld opmærksomhed. Finder vi ikke det rette hjem, så bliver hun naturligvis her hos os, hvor hun er en elsket kat af alle. Det billede hvor hun ligger på gulvet er dun drægtig med sit 1 kuld - hun har ialt fået 3 kuld super skønne attraktive killinger

KUN seriøse henvendelser

venlig hilsen

Heidi og John, Kolding
Tlf 7555 4510 eller 2421 0080 - eller e-mail

 
   
Kahlua også kaldet Turbo 1 uge før fødsel - hun vejer her 5.2 kg - det er spændende hvor mange killinger der er i hende. Men der er ikke så meget liv, så det er måske bare fedt! - følg hendes første kuld under "Skuld"
   
   
Con Meo's Kahlua knap 2 år gammel. Hun er en stor hunkat på 4,3 kg. Hun er så sød stadig, og der er altid fart over feltet.
   
   
16. december - Kahlua er nu 7 måneder gammel og vejer 3.2 kg. Hun er en ganske okay kat, og hun er utrolig sød. Hvor hun er, er der med sikkerhed gang i den.
Con Meo's Kahlua som 7 måneder gammel og 3.2 kg stor
   

9. november 07 - Kahlua er bare ved at blive smuk igen - hun er en stor killing på 3.1 kg som 6 måneder gammel. Det er jeg ganske tilfreds med og hun har det skønneste temperament som kan tænkes. Dog blive hun en ren dræberkat, når der serveres menneskemad - så spiser hun først, og de andre efter.

   
Con Meo's Kahlua som 8 uger gammel

Besøgstæller har set siden siden 28. oktober 2007