Foderkat

Bruntabbymasket - sbi n21
Født den 5/8-2001

Blodtype A

Pinellas forældre/parents

WW03 IC/GIP Backkara's Blue Bocelli - sbi a CH Kiru's Miss Juliette - sbi n21
 

 

Pinella den 21. april 2003 - her er hun højgravid med sit første kuld med IC Con Meo's Obelix. Pigen på billedet er Mette, Pinellas 3 årige menneskekammerat.

Pinella til parring i feb 03

Con Meo's Pinella i sneen i januar 2003 - vi venter spændt på den første løbetid. Den lykkelige fader bliver Con Meo's Obelix

 

10 uger gammel - utrolig feminin killing - og med en utrolig smuk øjenfarve, som jeg sætter pris på i avlen.

 

 

5 måneder gammel - en rigtig dejlig pige med få skønhedsfejl - hendes øre kunne godt være lidt mindre og bedre placeret på hovedet. Men hun er jo stadig kun en killing. Og temperamentet og nysgerrigheden fejler intet.

 

Pinella bor hos Marianne og Jørgen Josiassen, Kolding. Hun er i pleje - det vil sige, at jeg skal anvende hende i avl, og de har alle fornøjelserne. Og ja - en dag når der kommer smukke dejlige killinger fra Pinella, så starter det hårde for familien, men helt specielle arbejde, som "uofficiel" opdrætter.  Held og lykke med det.

Tak til Marianne og Jørgen og ikke mindst deres utrolig søde og dejlige piger Mette på 3 og Rikke på 7, fordi de vil påtage sig det store ansvar for en af mine avlskatte. Og åbner min mulighed for at kunne beholde en så smuk avlshunkat i avl, når man nu ikke selv syntes at man har plads til flere pt.

Pinella var den 29. marts 02 på sin første udstilling som ungdyr. Hun fik sit ex1 og var meget tæt på at have fået BIV. Men hun havde en god udstillingsdag i buret sammen med sine 2 venner - Con Meo's Romeo (kaldet Mickey) og husmaen Felix. Mickey opnåede et meget flot CAP, BIV samt blev nomineret til BIS. En meget flot præstation af en 10 mdr. gammel kastrat. Tillykke til familien Josiassen med det flotte resultat.

 

Opdateret den 27/11-2005

 

Besøgstæller