International Premier

Brunmasket - sbi n

Født den 12/10-2000

Blodtype A

Forældre: WW03 IC/GIP Backkara's Blue Bocelli x Backkara's Chianti


Kournikovas killinger i killingedagbogen

Con Meo's Kournikova 4½ år gammel

   

Con Meo's Kournikova i maj 05

 

Kournikova i løbegården i februar 05 - hun skal vist også til at udstilles lidt igen, tror jeg.

 

Kournikova fik i foråret 03 en bakterie i livmoderen, som slog hende nyfødte killinger ihjel. Vi fik taget Biopsi og celleskrab og hun blev behandlet for en normal harmløs bakterie. Men trods det, så kunne Kourni ikke selv føde sin sidste killing Yamina. Hun havde overhovedet ingen veer, så derfor blev Yamina født v/kejsersnit og Kourni kastrat. Utrolig trist, idet hun er en meget meget smuk pige, som har lavet nogle lækre killinger. Men heldigvis kan Yamina gå i avl og der er en pige mere i avl efter Kourni. Så hendes gener går ikke helt tabt.

Jeg glæder mig nu til at skulle udstille hende som kastrat, og håber på en lige så fin karierre, som hun har vist som fertil.

 

Con Meo's Kournikova på sin første udstilling som kastrat. Hun fik et flot Cap, BIV, NOM. Så kan jeg vist ikke forlange mere.

 

Con Meo's Kournikova - august 04

 

Con Meo's Kournikova - august 04

 

 

Ude for at nyde vejret - her som 15 mdr. gammel. Hun er noget af det skønneste, både temperamentsmæssigt og udseendemæssigt

 

Con Meo's Kournikova - 18 uger gammel og på show første gang

 

Kournikova 9 uger gammel og en dame som tager alle muligheder for at hygge - her er det sammen med min kæreste John

 

6 uger gammel - Kournikova sidder som nr. 3 fra venstre. Hun var ikke så stor som lille, men det er hun helt klart kommet efter. Og en utrolig smuk type havde hun allerede helt fra første dag. Fra venstre ses Kenzo, Kosmo, Kournikova og Kismira